Programme

mercredi 4 octobre 2017
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
›10:15 (1h)
De Re Knowledge in Mathematics
Marianna Antonutti Marfori (Munich Center for Mathematical Philosophy)
› Salle Internationale (324)
›11:15 (1h)
› Salle Internationale (324)
›12:15 (1h15)
› hall
›13:30 (1h)
Formal Proof in Mathematical Practice
Danielle Macbeth (Haverford College)
› Salle Internationale (324)
›14:30 (1h)
Visual Impact on Spatial Reasoning in Mathematics
Irina Starikova (University of São Paulo)
› Salle Internationale (324)
›15:30 (30min)
› Salle Internationale (324)
›16:00 (1h)
Do the roads to the higher infinite lead anywhere?
Casper Storm Hansen (The Van Leer Jerusalem Institute)
› Salle Internationale (324)
›17:00 (30min)
› Salle Internationale (324)
›17:45 (1h)
Frege was non Logicist
Marco Panza (CNRS/IHPST)
› A04
›20:00 (3h)
› A04
Session
Discours
Logistique
Pause
Sortie
e
Personnes connectées : 1